Ανοιγόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα A40 SI

Περιγραφή

Tο νέο ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα EUROPA Hybrid A40 SI αποτελεί την κορυφαία πρόταση της EUROPA όσον αφορά στα αρχιτεκτονικά συστήματα υψηλής θερμομόνωσης (Super Insulation). Ο σχεδιασμός των προφίλ εναρμονίζεται με τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις, καθώς προσφέρεται σε ίσιες γραμμές.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στον σχεδιασμό της σειράς ώστε να παρέχει αυξημένη θερμομόνωση με Uf από 1,1W/m2K καθώς και αυξημένη ηχομόνωση.

Τα ειδικά σχεδιασμένα ελαστικά διπλής διέλασης από υλικό epdm σε συνδυασμό με expanded - epdm , όπως επίσης και η χρήση EPS μονωτικών υλικών εσωτερικά των θαλάμων επιτυγχάνουν σημαντική αύξηση της θερμομόνωσης. Επιπλέον οι ειδικού σχεδιασμού τάπες μπινί από υλικό EPDM επιτυγχάνουν άριστη στεγάνωση με το κεντρικό ελαστικό.

Η σειρά EUROPA Hybrid A40 SI παρέχεται με περιμετρικό μηχανισμό κλειδώματος για μέγιστη ασφάλεια.

Η σειρά δίνει την πρόσθετη δυνατότητα κατασκευής ομοεπίπεδων πορτών εισόδου με εξωτερικό βαρέως τύπου μεντεσέ.

Ανοιγόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα A40 HS

Περιγραφή

Αποτελεί την έκδοση του συστήματος με την τυπολογία του κρυφού φύλλου (Hidden Sash). Η κάσα είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καλύπτει εξ’ ολοκλήρου το φύλλο, ώστε να μην υπάρχουν εμφανείς αρμοί εξωτερικά του κουφώματος. Η ομοιομορφία φαίνεται ακόμη και στην επιλογή τυπολογίας ανοιγόμενου με σταθερό.

Το σύστημα αυτό, τόσο στη βασική του έκδοση όσο και στην τυπολογία με το κρυφό φύλλο, αποτελεί μέρος των επετειακών σειρών που φέρουν το λογότυπο 40 years Anniversary Series.

Συνοπτικά στοιχεία

Ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα.

Υψηλή, πιστοποιημένη θερμομόνωση με συντελεστή θερμοπερατότητας Uf από 1,1W/m2K.

Πιστοποιητικά τυπολογιών για αεροπερατότητα, υδατοστεγανότητα και αντοχή σε ανεμοπίεση.

Ορθογωνική σχεδίαση με 2 μεγέθη φύλλων και κάσας.

Δέχεται 2πλο ή 3πλο υαλοπίνακα έως 44mm για υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης

Απόλυτη στεγάνωση με 3 σειρές ελαστικών διπλής διέλασης.Τεχνικά χαρακτηριστικά

Υλικό Κατασκευής

Αλουμίνιο | Θερμομονωτικό

Σχεδιασμός

Ανοιγόμενο

Τυπολογία

Πόρτες εισόδου

Ανοιγόµενα (µε ανάκλιση ή χωρίς)
Ανοιγόμενα παράθυρα με κρυφό φύλλο 

Σταθερά Υαλοστάσια

Σύνθετες κατασκευές

Min / Max Διαστάσεις

-

Βάθος διατομής

-

Θάλαμοι μόνωσης

Πολυαμίδιο 34mm

Υάλωση

Διπλή ή τριπλή έως 44 mm

Θερμομόνωση

Uf από 1,1 W/(m²K)

Ηχομόνωση

Rw (C;Ctr) έως 43 dB

Ανεμοπερατότητα

​C / Κατηγορία 4

Υδατοστεγανότητα

έως Ε900

Αντιδιάρρηξη

-

Αντοχή στην ανεμοπίεση

C5 / B5

Χρώματα / Επιφάνειες

Ψεκασμός | Ανοδιωμένο | TopAlu | AutomotiveFinish


Μηχανισμός GU UNI-JET

Ο μηχανισμός GU UNI-JET D (D=Drilled) αποτελεί έναν μηχανισμό περιμετρικό, για βάρος έως 130kg/φύλλο και η αντιδιάρρηξή του φτάνει μέχρι το επίπεδο RC2. Η κατηγορία αντιδιάβρωσης είναι στο 5, και υπάρχει σε πολλά χρώματα, ανάλογα με τις διαθέσεις του πελάτη. Είναι ρυθμιζόμενος σε τρείς κατευθύνσεις, ώστε να επιτυγχάνεται μακρόχρονη χρήση. Βγαίνει σε δύο εκδόσεις με φανερό και κρυφό μεντεσέ.

UNI-JET D

Μηχανισμός με φανερούς μεντεσέδες και ψαλίδια ανάκλισης.

UNI-JET C Consealed

Κρυφός μηχανισμός και μεντεσέδες.

Χρώματα / Επιφάνειες

Πλήθος χρωμάτων και υφών δίνουν στα κουφώματα αλουμινίου μια ιδιαιτερότητα. Χρώματα Ral, Sable ή απομιμήσεις ξύλου, είναι λίγες απο τις εκατοντάδες επιλογές των πελατών. Άλλος ένας τρόπος επιφανειακής επεξεργασίας αποτελεί η ανοδίωση, που και αυτή βγαίνει σε πολλές αποχρώσεις και υφές.

RAL

Χρώματα RAL σε πολλές αποχρώσεις.

Structura 

Η συλλογή αρχιτεκτονικών χρωμάτων πούδρας Structura που περιλαμβάνει 34 αποχρώσεις RAL σε υπερανθεκτική τεχνολογία Interpon D2525. Πρόκειται για τα πιο δημοφιλή RAL στις αρχιτεκτονικές μεταλλικές κατασκευές σε υφή λεπτού σαγρέ sablé και γυαλάδα matt. Eίναι πιστοποιημένα κατά Qualicoat Class 2 και GSB Master και ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές AAMA 2604 (HΠΑ) 5 ετών Florida. Αποτελούν την πλέον ενδεδειγμένη επιλογή χρώματος πούδρας για τα έργα όπου η απόχρωση έχει επιλεγεί από το διεθνές σύστημα κωδικοποίησης RAL. Μετά από σειρές μετρήσεων σε πραγματικά κτίρια σε όλον τον κόσμο, έχει διαπιστωθεί ότι οι πούδρες Structura διατηρούν την αρχική τους απόχρωση και γυαλάδα αναλλοίωτες για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σχέση με τα συμβατικά γυαλιστερά χρώματα RAL. 

Photo Gallery


Downloads

EuropaA40-datasheet_gr_en.pdf

EuropaA40-technical-catalogue_gr_en.pdf