Περιγραφή

AWS 65

 

Συνεχής κεντρική φλάντζα με την τεχνολογία Schüco SimplySmart τώρα και για σειρές με βασικό βάθος 65 mm

Η ιδέα της συνεχούς κεντρικής φλάντζας με την τεχνολογία Schüco SimplySmart είναι μια δοκιμασμένη λύση για συστήματα παραθύρων Schüco με βασικό βάθος 75 mm που τώρα χρησιμοποιείται και στο βασικό βάθος 65 mm.

Κατά συνέπεια, οι αγορές με μόνο μέσες απαιτήσεις θερμομόνωσης μπορούν επίσης να επωφεληθούν από αυτήν την τεχνολογία στο μέλλον.

Εδώ χρησιμεύει ως συμπλήρωμα στις δύο επιλογές σχεδιασμού που ήταν διαθέσιμες μέχρι τώρα με ένα πλαίσιο βουλκανισμού βουλκανισμένο και φλάντζα που παρέχεται από το μετρητή σε συνδυασμό με χυτά κομμάτια κατασκευασμένα από EPDM.

Το σύστημα, το οποίο αποτελείται από ένα προσφάτως σχεδιασμένο περίγραμμα κεντρικού δακτυλίου από μικροσκοπικό καουτσούκ και γωνιακή σφράγιση, προσφέρει έναν έξυπνο συνδυασμό πολλών λειτουργιών - αυτόματη τοποθέτηση του κεντρικού παρεμβύσματος, στεγανοποίηση της κοπής στο προφίλ και στεγανωτικό Έλεγχος για βέλτιστη σφράγιση της γωνιακής περιοχής.

Εκτός από τη βελτιστοποίηση των ιδιοτήτων θερμομόνωσης του συνολικού συστήματος, αυτό εξασφαλίζει επίσης ότι η κατασκευή είναι ακόμη πιο απλή και ανθεκτική σε σφάλματα, με σημαντική μείωση του χρόνου κατασκευής και συναρμολόγησης. Οι τιμές των καιρικών συνθηκών που πραγματοποιήθηκαν στη διαδικασία αντιστοιχούν σε εκείνες που επιτεύχθηκαν για τις δύο παραλλαγές κατασκευής που ήταν ήδη διαθέσιμες.

 

Ενέργεια

Οι θερμομονωτικές ιδιότητες βελτιώθηκαν κατά 0,1 W / (m²K) σε τιμή Uf 2,1 W / (m²K) σε σύγκριση με την προηγούμενη τυπική κεντρική φλάντζα

Σχέδιο

Οι επιλογές σχεδίασης Schüco AWS 65 είναι πλήρως διαθέσιμες: Soft Line, Multi Contour, Κατοικία, Σύστημα Block και παράθυρο πρόσοψηςΤεχνικά χαρακτηριστικά

Υλικό Κατασκευής

Αλουμίνιο | Θερμομονωτικό

Σχεδιασμός

Standard design

Τυπολογία

Ανοιγόμενα | Μέσα

Min / Max Διαστάσεις

-

Βάθος διατομής

75 mm

Θάλαμοι μόνωσης

-

Υάλωση

Διπλή ή τριπλή έως 55mm

Θερμομόνωση

Uf=1,9 - 2,5 W/(m²K)

Ηχομόνωση

Rw (C;Ctr) έως 47 dB

Ανεμοπερατότητα

​C / Κατηγορία 4

Υδατοστεγανότητα

Αντιδιάρρηξη

RC3

Αντοχή στην ανεμοπίεση

C5 / B5

Χρώματα / Επιφάνειες

TopAlu | Foil | AutomotiveFinish


Μηχανισμός Schüco AvanTec SimpySmart

180 ° άνοιγμα, κρυφό σύστημα συναρμολόγησης για παράθυρα από αλουμίνιο.

Τεχνολογία κρυφών εξαρτημάτων

Τα εξαρτήματα Schüco AvanTec SimplySmart καθιστούν δυνατή την κάλυψη σύγχρονων αρχιτεκτονικών απαιτήσεων μέσω μονάδων ανοίγματος μεγάλου μεγέθους με πλήρως κρυμμένη τεχνολογία εξαρτημάτων - με γωνίες ανοίγματος μέχρι 180 °.

Το σύστημα εξαρτημάτων Schüco AvanTec SimplySmart, το οποίο είναι πλήρως ενσωματωμένο στο προφίλ, είναι διαθέσιμο για παράθυρα με κλίση προς τα εμπρός, για περιστροφή / κλίση και κλίση πριν τη στροφή και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για παράθυρα και πόρτες με κλίση / ολίσθηση - μια περιορισμένη διαμονή δοκιμάζεται σύμφωνα με το DIN EN 13126 (ασφάλεια κατά τη χρήση κατά της πτώσης).

Διευρυμένη σειρά αξεσουάρ

Μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ και σύγχρονες λαβές εντυπωσιάζει με βελτιωμένη λειτουργικότητα, εμφάνιση και αξία.

Το νέο συμμετρικό κιβώτιο ταχυτήτων είναι ωφέλιμο για το ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από τη δεξιά όσο και από την αριστερή πλευρά

Ο επανασχεδιασμένος σύνδεσμος καλωδίωσης επιτρέπει επίσης την τροφοδοσία καλωδίων μέσω της ράβδου ασφάλισης

Μια ειδική λειτουργική λαβή με κλειδαριά πριν από τη στροφή με κλειδαριά κλειδιού προσφέρει υψηλό επίπεδο ασφάλειας για μια ευρεία ποικιλία εφαρμογών, όπως σε νοσοκομεία, κέντρα αποκατάστασης και εγκαταστάσεις φροντίδας.

Μια λειτουργική λαβή με χειρισμό με δύο χέρια, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί κυρίως για την προστασία των παιδιών, προστέθηκε στη σειρά ειδικά για τη σκανδιναβική αγορά.

Μια λειτουργική λαβή με κίνηση τριγώνου είναι μέρος της σειράς για χρήση σε δημόσια κτίρια και έχει την ίδια γεωμετρία κίνησης με τα πλήκτρα πυροπροστασίας ή τις κουπαστές στάθμευσης.

Αποτελεσματική κατασκευή, ευέλικτη και απλή.

Η τοποθέτηση των εξαρτημάτων χωρίς την υποδοχή της ράβδου μανδάλωσης στο άνοιγμα διευκολύνει την ταχύτερη κατασκευή.

Μέγιστη χρήση πανομοιότυπων εξαρτημάτων εντός του συστήματος και εντός του συστήματος αρθρωμάτων AWS της Schüco

Νέο συμμετρικό κιβώτιο ταχυτήτων: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τη δεξιά και την αριστερή πλευρά. απλοποιημένη κοπή της ράβδου ασφάλισης και μειωμένες απαιτήσεις αποθήκευσης

Απλοποιημένη και αποτελεσματική προετοιμασία της ράβδου ασφάλισης: Είναι τώρα δυνατή η αντίσταση διαρρήξεων RC 2 χωρίς την στερέωση της ράβδου ασφάλισης

Χρώματα / Επιφάνειες

Πλήθος χρωμάτων και υφών δίνουν στα κουφώματα αλουμινίου μια ιδιαιτερότητα. Χρώματα Ral, Sable ή απομιμήσεις ξύλου, είναι λίγες απο τις εκατοντάδες επιλογές των πελατών. Άλλος ένας τρόπος επιφανειακής επεξεργασίας αποτελεί η ανοδίωση, που και αυτή βγαίνει σε πολλές αποχρώσεις και υφές.

RAL

Χρώματα RAL σε πολλές αποχρώσεις.

Structura 

Η συλλογή αρχιτεκτονικών χρωμάτων πούδρας Structura που περιλαμβάνει 34 αποχρώσεις RAL σε υπερανθεκτική τεχνολογία Interpon D2525. Πρόκειται για τα πιο δημοφιλή RAL στις αρχιτεκτονικές μεταλλικές κατασκευές σε υφή λεπτού σαγρέ sablé και γυαλάδα matt. Eίναι πιστοποιημένα κατά Qualicoat Class 2 και GSB Master και ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές AAMA 2604 (HΠΑ) 5 ετών Florida. Αποτελούν την πλέον ενδεδειγμένη επιλογή χρώματος πούδρας για τα έργα όπου η απόχρωση έχει επιλεγεί από το διεθνές σύστημα κωδικοποίησης RAL. Μετά από σειρές μετρήσεων σε πραγματικά κτίρια σε όλον τον κόσμο, έχει διαπιστωθεί ότι οι πούδρες Structura διατηρούν την αρχική τους απόχρωση και γυαλάδα αναλλοίωτες για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σχέση με τα συμβατικά γυαλιστερά χρώματα RAL. 

Futura

Η AkzoNobel παρουσιάζει την πέμπτη κατά σειρά έκδοση της πιο αναγνωρισμένης και δημοφιλούς συλλογής αρχιτεκτονικών χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής, την Collection Futura 2014-2017. Η νέα  Futura, με μεγαλύτερο αριθμό αποχρώσεων σε σχέση με τις προηγούμενες, περιλαμβάνει 55 πούδρες ειδικών μεταλλικών εφέ, λείες και sablé, συνδυάζοντας τις τελευταίες τάσεις στο design με την κορυφαία προστασία του μεταλλικού υποστρώματος, την υπερανθεκτική τεχνολογία Interpon D2525. Οι πούδρες Futura 2014-2017 διασφαλίζουν αξεπέραστη αντοχή της απόχρωσης, της γυαλάδας και των μηχανικών αντοχών του φιλμ στις καιρικές συνθήκες για περισσότερο από 22 χρόνια, με βάση πραγματικές μετρήσεις σε κτίρια. Έτσι, οι βαμμένες επιφάνειες διατηρούν τα αρχικά τους χαρακτηριστικά για πάρα πολλά χρόνια. Tα χρώματα της συλλογής είναι πιστοποιημένα κατά Qualicoat Class 2 και GSB Master και ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές AAMA 2604 (HΠΑ) 5 ετών Florida. Οι προτάσεις του χρωματολογίου για έμπνευση στο σχεδιασμό αρχιτεκτονικών στοιχείων εκφράζονται μέσω της αισθητικής των νέων τάσεων Ex Natura, Sublimed, Bold Energy, Explosive και Soft Industry που περιλαμβάνουν πολλές νέες εντυπωσιακές αποχρώσεις. Ενσωματώνουν τις επιδράσεις των περιβαλλοντικών αλλαγών και των νέων κοινωνικών τάσεων και συμπεριφορών, που επηρεάζουν την σύγχρονη αρχιτεκτονική. Κάθε απόχρωση πούδρας είναι ανεπτυγμένη με βάση πλήθος ειδικών συστατικών, σε αισθητική αρμονία και τεχνολογική αρτιότητα, που προσδίδει αξεπέραστο βάθος σε καθένα από τα μοναδικά εφέ.

Ανοδίωση

Η ανοδίωση αλουμινίου είναι μια ηλεκτροχημική διαδικασία, κατά την οποία το υπόστρωμα αλουμινίου (π.χ. ένα προφίλ αλουμινίου) εμβαπτίζεται σε ένα υδατικό διάλυμα ηλεκτρολυτών ρυθμιζόμενης οξύτητας και δημιουργείται μία στοιβάδα οξειδίου στην επιφάνεια του αλουμινίου που του παρέχει ισχυρές αντιδιαβρωτικές ιδιότητες. Η κάθοδος είναι τοποθετημένη στο εσωτερικό της δεξαμενής ανοδίωσης (ηλεκτρόδια). Το αλουμίνιο που λειτουργεί ως άνοδος, έτσι ώστε τα ιόντα οξυγόνου να απελευθερώνονται από τον ηλεκτρολύτη σε συνδυασμό με τα άτομα αλουμινίου στην επιφάνεια του τμήματος του αλουμινίου. Η ανοδίωση λοιπόν, είναι μια ελεγχόμενη οξείδωση. Το πάχος ανοδίωσης αντιστοιχεί στο πάχος σε μικρά (μm = χιλιοστά χιλιοστομέτρου) του επιστρώματος του οξειδίου του αλουμινίου της σημαντικής επιφάνειας.

Γιατί να κάνουμε ανοδίωση αλουμινίου;

Η ανοδίωση του αλουμινίου κάνει ανθεκτικότερη την επιφάνεια του μετάλλου ως προς τη διάβρωση και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες όπως π.χ. στις παραθαλάσσιες περιοχές όπου παρατηρείται υψηλή υγρασία και ηλιοφάνεια. Στην Ελλάδα κρίνεται απαραίτητη η ανοδίωση αλουμινίου διότι υπάρχει πληθώρα περιοχών με δύσκολες καιρικές συνθήκες. Η ανοδίωση αποτελεί την καλύτερη επεξεργασία του αλουμινίου διότι διαμορφώνει την επιφάνεια του μετάλλου και τη θωρακίζει με ένα εξαιρετικά σκληρό περίβλημα. Στην ανοδίωση η προστασία που προσφέρουμε στο αλουμίνιο δεν είναι ένα πρόσθετο στρώμα προστασίας όπως είναι π.χ. η ηλεκτροστατική βαφή ή η υγρή βαφή, αλλά η προστασία ενσωματώνεται στην επιφάνεια του μετάλλου 'τρώγοντας' το οξειδίου του αλουμινίου δημιουργώντας έτσι το στρώμα προστασίας.

Photo Gallery


Downloads

Schüco AWS 65

Schüco AWS window systems

Schüco AvanTec SimpySmart

Τοποθέτηση κουφωμάτων

PDF, 20 σελ., 1,67 ΜΒ

DE_EN