• sl2450.jpg
  • sl2450_5.jpg
  • sl2450_2.jpg
  • sl2450_3.jpg
  • sl2450_4.jpg

Ανασυρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα

Περιγραφή

Ανασυρόμενο θερμομονωτικό σύστημα με λεπτές όψεις διατομών και εξαιρετικές επιδόσεις.

Η νέα γενιά της σειράς AL220 φέρει το όνομα SL2450 προσφέροντας απεριόριστες δυνατότητες αναβάθμισης και ασυναγώνιστα χαρακτηριστικά.

Το SL2450 καταφέρνει να συνδυάσει αρμονικά όλα τα λειτουργικά οφέλη ενός minimal συρόμενου συστήματος με ανύψωση του φύλλου, ενώ παράλληλα υπερέχει σε επιδόσεις θερμομόνωσης, υδατοστεγανότητας και αντοχής στην ανεμοπίεση.

Οι βασικές σχεδιαστικές παράμετροι πάνω στις οποίες έχει δομηθεί η εξέλιξη του συστήματος είναι η αρχιτεκτονική αισθητική, η λειτουργικότητα σε συνδυασμό με την ανθεκτικότητα και οι επιδόσεις που προσφέρει στον τελικό χρήστη ενώ η ευελιξία στην κατασκευή αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα για τον σύγχρονο επαγγελματία.

Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα

Το σύστημα εξοπλίζεται με υαλοενισχυμένα πολυαμίδια 32 mm αλλά και ειδικού τύπου ελαστικά που προσφέρουν αυξημένα επίπεδα θερμομόνωσης Uw=1.59 W/m²K και υδατοστεγανότητας

Οι minimal και ευθείες γραμμές σε συνδυασμό με τον χαμηλό οδηγό ύψους 35 mm σε επίπεδο κατώφλι προσφέρουν ιδιαίτερα κομψές κατασκευές και διευκολύνουν την πρόσβαση.

Κεντρικό προφίλ-γάντζος πλάτους 51 mm στο σημείο της επαλληλίας για μεγαλύτερη ορατότητα και εκμετάλλευση του φυσικού φωτισμού.

Ο προηγμένος μηχανισμός ανύψωσης HS-200 προσφέρει ασυναγώνιστη λειτουργικότητα με αποτέλεσμα την εύκολη και αθόρυβη κύλιση των συρόμενων φύλλων.

Η ενσωματωμένη λαβή στο σημείο της επαλληλίας του στενού γάντζου προσφέρει υψηλή αντοχή και στιβαρότητα στην κατασκευή και αυξημένη αντίσταση σε συνθήκες ανεμοπίεσης.

Ιδανική πρόταση για ξενοδοχειακές μονάδες παρέχοντας πληθώρα τυπολογιών ανασυρόμενου με σταθερό. 

 

Τυπολογίες

Συρόμενα - Ανασυρόμενα επάλληλα

2Φυλλα επάλληλα, 3Φυλλα επάλληλα, 4Φυλλα φιλητά επάλληλα, 6Φυλλα φιλητά επάλληλα, 2Φυλλα επάλληλα με σίτα, 2Φυλλα επάλληλα με σταθερό, 2Φυλλα επάλληλα με σταθερό και σίτα, 1 Φυλλο με σταθερό 

 

Συρόμενα - Ανασυρόμενα χωνευτά

1Φυλλα-2Φυλλα χωνευτά με τζάμι, 1Φυλλα-2Φυλλα χωνευτά με τζάμι-σίτα, 1Φυλλα-2Φυλλα χωνευτά με τζάμι-παντζούρι, 1Φυλλα-2Φυλλα χωνευτά με τζάμι-σίτα-παντζούριΤεχνικά χαρακτηριστικά

Υλικό Κατασκευής

Αλουμίνιο | Θερμομονωτικό

Σχεδιασμός

Ανασυρόμενο

Τυπολογία

Συρόμενα - Eπάλληλα | Χωνευτά

Min / Max Διαστάσεις

-

Βάθος διατομής

-

Θάλαμοι μόνωσης

Πολυαμίδιο 16-32mm

Υάλωση

Διπλή ή τριπλή έως 26 mm

Θερμομόνωση

Uf=1,9 - 5,3 W/(m²K)

Ηχομόνωση

Rw (C;Ctr) έως 43 dB

Ανεμοπερατότητα

​C / Κατηγορία 4

Υδατοστεγανότητα

Αντιδιάρρηξη

-

Αντοχή στην ανεμοπίεση

C4 / B4

Χρώματα / Επιφάνειες

Ψεκασμός | Ανοδιωμένο | TopAlu | AutomotiveFinishDownloads

aluminco_sl2450-datasheet_gr_en.pdf

aluminco_sl2450-technical-catalogue_gr_en_rev092018.pdf