Περιγραφή

Κομψή, φωτεινή αρχιτεκτονική υάλωση – με το Schüco EasySlide ανοίγονται νέες προοπτικές για το σχεδιασμό του σπιτιού σας. Η πρόσβαση στο μπαλκόνι, τη βεράντα ή τον κήπο μέσω της Ανασηκούμενης-Συρόμενης πόρτας γίνεται σχεδόν αθόρυβα και πανεύκολα. Απολαύστε μια ανοιχτή, ευάερη δροσερή ατμόσφαιρα αιθρίου στο σπίτι σας καθώς και την απρόσκοπτη πρόσβαση προς τα έξω.

Με προσεγμένα πολυθαλαμικά συνθετικά προφίλ, με βάθος διατομής από 70 χιλιοστά και υψηλής ποιότητας μονωτική υάλωση, το Schüco EasySlide επιτυγχάνει εξαιρετικές τιμές θερμομόνωσης Uw ≤ 1,4 W/(m²K).

Το κατωκάσι της Ανασηκούμενης-Συρόμενης πόρτας είναι έτσι κατασκευασμένο, ώστε να δημιουργείται μια θερμοδιακοπή μεταξύ εξωτερικού και εσωτερικού χώρου. Ζώνες „κρύων ποδιών“ μπροστά στο κούφωμα αποτρέπονται έτσι αποτελεσματικά. Ένα καινοτόμο σύστημα στεγανοποίησης με τρία επίπεδα στεγάνωσης εξασφαλίζει μέγιστη στεγανότητα από δυνατό αέρα και βροχή καθώς και ιδανική ηχομόνωση. Επίσης το δοκιμασμένο σύστημα κλειδώματος ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις όσον αφορά την αντιδιαρρηκτική αντοχή έως την κατηγορία αντίστασης RC 2 (Resistance Class 2).

Πηχάκια Υάλωσης

Διαφορετικά πηχάκια υάλωσης προσδίδουν στο σύστημα κουφωμάτων μοντέρνο ή κλασσικό χαρακτήρα.Τεχνικά χαρακτηριστικά

Υλικό Κατασκευής

PVC Συνθετικό υλικό | Θερμομονωτικό

Σχεδιασμός

Classic 

Τυπολογία

Συρόμενο - Ανασηκούμενο | Δίφυλλο - Τρίφυλλο - Τετράφυλλο

Min / Max Διαστάσεις

6500 mm x 2500 (Δίφυλλο) | 400kg/φύλλο

Βάθος διατομής

70 mm

Θάλαμοι μόνωσης

5

Υάλωση

Διπλή ή τριπλή έως 40mm

Θερμομόνωση

Uf=1,4 W/(m²K)

Ηχομόνωση

Rw (C;Ctr) έως 43 dB

Ανεμοπερατότητα

​C / Κατηγορία 4

Υδατοστεγανότητα

Αντιδιάρρηξη

RC2

Αντοχή στην ανεμοπίεση

C1 / B2

Χρώματα / Επιφάνειες

TopAlu | Foil | AutomotiveFinishΜηχανισμός Hebe Schiebe

Ο ανασηκούμενος - συρόμενος μηχανισμός δίνει στα κουφώματα ευκολία χρήσης, υψηλή στεγάνωση, αντιδιάρρηξη, ακόμη και σε μεγάλες και βαριές κατασκευές. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις : χειροκίνητος και αυτόματος. Κατασκευάζονται όλες οι τυπολογίες από μονόφυλλο χωνευτό, δίφυλλο, τετράφυλλο και εξάφυλλο. Μέγιστες διαστάσεις φύλλου 3300mm (w) με 3250mm (h) και μέγιστο βάρος έως 400kg. Ειδικά εξαρτήματα που προσφέρουν υψηλή αντιδιάρρηξη, ακόμη και ειδικές σχάρες αερισμού, χωρίς να χάνεται το επίπεδο ασφάλειας.


Χρώματα / Επιφάνειες

Πλήθος χρωμάτων και υφών δίνουν στα κουφώματα PVC μια ιδιαιτερότητα. Διαλέξετε καπάκια αλουμινίου εξωτερικά, foil σε χρώμα ξύλου ή άλλα χρώματα, καθώς και χρώματα AutomotiveFinish. Νέα χρώματα απο την Schueco κατά αποκλειστικότητα.

TopAlu

Σε όλα τα συστήματα Schüco υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης εξωτερικά με καπάκια αλουμινίου. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε ομοιομορφία στις όψεις των κτιρίων, ιδίως όταν υπάρχει συνδυασμός με υαλοπετάσματα ή εισόδους αλουμινίου. Τα καπάκια είναι δυνατόν να βαφούν σε όλες τις Ral και Sable αποχρώσεις, καθώς και να γίνουν ανοδίωση.

Foil

Ολα τα προφίλ μπορούν να επενδυθούν με διακοσμητικές μεμβράνες επικάλυψης σε πλήθος χρωμάτων και σχεδίων. Η απομίμηση ξύλου είναι ιδιαίτερα αληθοφανής, και όλα τα foil είναι πιστοποιημένα κατά RAL. Η αντοχή στις καιρικές συνθήκες είναι άψογη, δεν ξεθωριάζουν και χρησιμοποιούνται επιτυχημένα στην πράξη εδώ και δεκαετίες.

AutomotiveFinish

Μια εντελώς νέα διαδικασία χρωματισμού συνθετικών προφίλ είναι το αποτέλεσμα τριών χρόνων έρευνας μεταξύ της Schueco και ενός πρωτοπόρου παραγωγού χρωμάτων της αυτοκινητοβιομηχανίας. Το αποτέλεσμα λαμπερά μεταλλικά χρώματα και μια διαδικασία παραγωγής που σέβεται το περιβάλλον. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι μπρούμε να βάψουμε πολλά μεταλλικά εξαρτήματα (πόμολα, μεντεσέδες, κουτιά ρολού αλουμινίου, ποδιές παραθύρων κ.α.) στο ίδιο ακριβώς χρώμα για άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.


Photo GalleryDownloads

Γενικός κατάλογος PVC PDF, 16 σελ., 7,1 MB

GR​

Συστήματα PVC

PDF, 112 σελ., 6,59 MΒ DE_EN​​

Schuco EasySlide

PDF, 6 σελ., 11,8 MB

DE

Χρώματα Foil

PDF, 31 σελ., 4,37 ΜΒ

DE_EN

Χρώματα AutomotiveFinish

PDF, 4 σελ., 389 ΚΒ

DE_EN

Τοποθέτηση κουφωμάτων

PDF, 20 σελ., 1,67 ΜΒ

DE_EN