Thermoslide HS

Περιγραφή

Η επιθυμία για διαφάνεια και φρεσκάδα, για ένα προσωπικό σημείο ανάπαυσης στον κήπο ή την θέα προς τον ορίζοντα που παρουσιάζεται από το roof garden – κάθε άτομο έχει το δικό του όνειρο, όταν κοιτάζει έξω από το παράθυρο. Μπαλκόνια, βεράντες και αίθρια είναι ο σύνδεσμος μεταξύ της εργασιακής καθημερινότητας και της ζωντανής χαλάρωσης. Και ποιός δεν θα επιθυμούσε με καλό καιρό, να μπορεί να εξαφανίσει τα όρια του δωματίου με μερικές απλές κινήσεις! Εκπληρώστε τα όνειρά σας. Με τις συρόμενες πόρτες της Schüco μπορούν να πραγματοποιηθούν σχεδόν όλες οι ιδέες για την κατοικία σας. Χωρίς ενοχλητικές πόρτες που προεξέχουν στον χώρο, χωρίς φύλλα κουφωμάτων που κλέβουν πολύτιμο χώρο. Χωρίς καθόλου κόπο, μια γυάλινη επιφάνεια γλιστράει στο πλάι και εξαφανίζει τα όρια ανάμεσα σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο.

Εξοικονόμηση ενέργειας δεν σημαίνει μόνο να κάνουμε κάτι για την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και εξοικονόμηση χρημάτων – και αυτό είναι, έναντι των γρήγορα αυξανόμενων κοστολογίων ενέργειας, προς το συμφέρον κάθε ιδιοκτήτη κατοικίας. Με μελετημένα πολυθαλαμικά συνθετικά προφίλ από συνθετικό υλικό, με βάθος διατομής 82 χιλιοστά και υψηλής ποιότητας τριπλή υάλωση, το κούφωμα Schüco ThermoSlide επιτυγχάνει θερμομονωτικά δεδομένα που ξεχωρίζουν και φτάνουν έως το επίπεδο καταλληλότητας για ενεργειακά αυτόνομες κατοικίες (Uw≤0,8 W/(m²K)). Αυτό σημαίνει υψηλή άνεση διαμονής σε ένα ευχάριστο και άνετο κλίμα χώρου που επιπλέον εξοικονομεί πολύτιμη ενέργεια και μειώνει τα υψηλά κοστολόγια. Και αυτό όχι μόνο στις κρύες ημέρες, αλλά και το καλοκαίρι. Επειδή έτσι η ζέστη παραμένει έξω και ενδεχόμενα κοστολόγια κλιματισμού μειώνονται σημαντικά. Ιδανική άνεση διαμονής και τεράστιες δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας – δηλαδή ο τέλειος συνδυασμός. Το τριπλά θερμοδιακοπτόμενο κατωκάσι αλουμινίου της Ανασηκούμενης-Συρόμενης πόρτας είναι έτσι κατασκευασμένο ώστε να αποτρέπονται αποτελεσματικά οι κρύες ζώνες στο ύψος των ποδιών μπροστά από το κούφωμα. Ένα καινοτόμο σύστημα στεγανοποίησης με τρία επίπεδα στεγάνωσης εξασφαλίζει μέγιστη στεγανότητα από δυνατό αέρα, δυνατή βροχή καθώς και ιδανική ηχομόνωση. Επίσης το δοκιμασμένο σύστημα κλειδώματος ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις όσον αφορά την αντιδιαρρηκτική αντοχή έως την κατηγορία αντίστασης RC 2 (Resistance Class 2).

Πηχάκια Υάλωσης

Διαφορετικά πηχάκια υάλωσης προσδίδουν στο σύστημα κουφωμάτων μοντέρνο ή κλασσικό χαρακτήρα.Τεχνικά χαρακτηριστικά

Υλικό Κατασκευής

PVC Συνθετικό υλικό | Θερμομονωτικό

Σχεδιασμός

Classic 

Τυπολογία

Συρόμενο - Ανασηκούμενο | Δίφυλλο - Τρίφυλλο - Τετράφυλλο

Min / Max Διαστάσεις

6500 mm x 2500 (Δίφυλλο) | 400kg/φύλλο

Βάθος διατομής

219 mm κάσα | 82mm φύλλο

Θάλαμοι μόνωσης

7 στην κάσα | 5 στο φύλλο

Υάλωση

Διπλή ή τριπλή έως 52mm

Θερμομόνωση

Uf=1,2 W/(m²K)

Ηχομόνωση

Rw (C;Ctr) έως 45 dB

Ανεμοπερατότητα

Κατηγορία 4

Υδατοστεγανότητα

Αντιδιάρρηξη

RC2

Αντοχή στην ανεμοπίεση

C3 / B3

Χρώματα / Επιφάνειες

TopAlu | Foil | AutomotiveFinishΜηχανισμός lift & slide

Ο ανασηκούμενος - συρόμενος μηχανισμός δίνει στα κουφώματα ευκολία χρήσης, υψηλή στεγάνωση, αντιδιάρρηξη, ακόμη και σε μεγάλες και βαριές κατασκευές. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις : χειροκίνητος και αυτόματος. Κατασκευάζονται όλες οι τυπολογίες από μονόφυλλο χωνευτό, δίφυλλο, τετράφυλλο και εξάφυλλο. Μέγιστες διαστάσεις φύλλου 3300mm (w) με 3250mm (h) και μέγιστο βάρος έως 400kg. Ειδικά εξαρτήματα που προσφέρουν υψηλή αντιδιάρρηξη, ακόμη και ειδικές σχάρες αερισμού, χωρίς να χάνεται το επίπεδο ασφάλειας.


Χρώματα / Επιφάνειες

Πλήθος χρωμάτων και υφών δίνουν στα κουφώματα PVC μια ιδιαιτερότητα. Διαλέξετε καπάκια αλουμινίου εξωτερικά, foil σε χρώμα ξύλου ή άλλα χρώματα, καθώς και χρώματα AutomotiveFinish. Νέα χρώματα απο την Schueco κατά αποκλειστικότητα.

TopAlu

Σε όλα τα συστήματα Schüco υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης εξωτερικά με καπάκια αλουμινίου. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε ομοιομορφία στις όψεις των κτιρίων, ιδίως όταν υπάρχει συνδυασμός με υαλοπετάσματα ή εισόδους αλουμινίου. Τα καπάκια είναι δυνατόν να βαφούν σε όλες τις Ral και Sable αποχρώσεις, καθώς και να γίνουν ανοδίωση.

Foil

Ολα τα προφίλ μπορούν να επενδυθούν με διακοσμητικές μεμβράνες επικάλυψης σε πλήθος χρωμάτων και σχεδίων. Η απομίμηση ξύλου είναι ιδιαίτερα αληθοφανής, και όλα τα foil είναι πιστοποιημένα κατά RAL. Η αντοχή στις καιρικές συνθήκες είναι άψογη, δεν ξεθωριάζουν και χρησιμοποιούνται επιτυχημένα στην πράξη εδώ και δεκαετίες.

AutomotiveFinish

Μια εντελώς νέα διαδικασία χρωματισμού συνθετικών προφίλ είναι το αποτέλεσμα τριών χρόνων έρευνας μεταξύ της Schueco και ενός πρωτοπόρου παραγωγού χρωμάτων της αυτοκινητοβιομηχανίας. Το αποτέλεσμα λαμπερά μεταλλικά χρώματα και μια διαδικασία παραγωγής που σέβεται το περιβάλλον. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι μπρούμε να βάψουμε πολλά μεταλλικά εξαρτήματα (πόμολα, μεντεσέδες, κουτιά ρολού αλουμινίου, ποδιές παραθύρων κ.α.) στο ίδιο ακριβώς χρώμα για άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.


Photo GalleryDownloads

Γενικός κατάλογος PVC PDF, 16 σελ., 7,1 MB

GR​

Συστήματα PVC

PDF, 112 σελ., 6,59 MΒ DE_EN​​

Schuco Thermoslide

PDF, 6 σελ., 656 KB

DE

Χρώματα Foil

PDF, 31 σελ., 4,37 ΜΒ

DE_EN

Χρώματα AutomotiveFinish

PDF, 4 σελ., 389 ΚΒ

DE_EN

Τοποθέτηση κουφωμάτων

PDF, 20 σελ., 1,67 ΜΒ

DE_EN