Πόρτες

Πόρτες υψηλής αισθητικής που προσαρμόζονται σε όλα τα γούστα είτε πρόκειται για μια μονοκατοικία μοντέρνας αρχιτεκτονικής, είτε για μια νεοκλασσική κατοικία, είτε ακόμη για την πολυσύχναστη είσοδο μιας οικοδομής ή ενός καταστήματος.


Παράθυρα

Τα παράθυρα είναι τα "μάτια" του σπιτιού σας. Πλήθος σχεδίων, μεγεθών, χρωμάτων και υλικών, προσδίδουν στην οικία σας τον χαρακτήρα που θέλετε.

Συρόμενα - Πτυσσόμενα

Η αρχιτεκτονική επιτάσσει μεγάλες γυάλινες επιφάνειες. Το "μέσα" με το "έξω" γίνεται ένα. Συρόμενα και πτυσσόμενα κουφώματα δίνουν την λύση για minimal ύφος και διάχυτο φωτισμό.

 


Υαλοπετάσματα

Εμπορικά κέντρα, εκθέσεις αυτοκινήτων, ξενοδοχεία ή τράπεζες. Μεγάλες γυάλινες επιφάνειες σε πλήθος σχεδίων και τυπολογιών, με κατάλληλα τζάμια ανακλαστικά, θερμομονωτικά και αντιδιαρρηκτικά ή αλεξίσφαιρα.


Συστήματα σκίασης

Raffstore, Ρολά PVC ή αλουμινίου, περσίδες εντός της διπλής υάλωσης. Όλα έχουν σκοπό να μας κρύψουν απο τα αδιάκριτα βλέμματα των άλλων και να προσφέρουν σκίαση.

Παντζούρια

Παντζούρια αλουμινίου ή PVC σε πλήθος σχεδίων και χρωμάτων. Γαλλικού τύπου, ραμποτέ, με σταθερές ή κινητές περσίδες.

 

 

 

 


Σήτες

Ανεπιθύμητα έντομα, μύγες και κουνούπια, αποτελούν παρελθόν. Αερίστε άφοβα με σήτες κάθετες, σταθερές, οριζόντιες, ανοιγόμενες ή νέου τύπου Piettes.

Ενεργειακοί Υαλοπίνακες

Θερμομόνωση με ειδικούς ενεργειακούς υαλοπίνακες ειδικών επιστρώσεων και πλήρωση με ευγενή αέρια. Διπλοί ή τριπλοί με αποστάτες μόνωσης και διαφόρων ειδών επίπεδα ηχομόνωσης και ασφάλειας.


Αυλόγυροι - Αυλόπορτες - Κάγκελα

Κρατήστε μακριά τους απρόσμενους επισκέπτες και προστατέψτε την αυλή σας με την κομψότητα και το στυλ των καγκέλων,αυλόγυρων και αυλόπορτων αλουμινίου.

 

Αξεσουάρ

Συμπληρωματικά είδη των κουφωμάτων σας, που τους προσφέρουν μια μοναδικότητα και ένα εξαίσιο design.

 

 

 

 
Info

Τεχνικά θέματα

Μικρότερες και μέγιστες διαστάσεις, μέγιστα βάρη κατασκευών, μηχανισμοί ανοίγματος κουφωμάτων κ.α.

Τοποθέτηση κουφωμάτων

Τοποθέτηση κουφωμάτων με βάση όλα τα διεθνή πρότυπα, εναρμονίζοντας DIN προδιαγραφές και πρότυπα κατά RAL.

Λεξικό

Ένα λεξικό που ερμηνεύει δύσκολους και πολύποκους όρους όπως Uf, Uw, Ψg, σπανιολέτα, καϊτι, CE κ.α.

Θερμομόνωση και Ηχομόνωση

Θερμομόνωση κουφωμάτων, τι την επηρεάζει, τι είναι Uf, Ug και Uw, πόσα decibel πρέπει να έχει ένα κούφωμα κ.α.

Ασφάλεια

Αντιδιάρρηξη κουφωμάτων, τι είναι WK1, WK2, αλεξίσφαιρα τζάμια και κουφώματα, κουφώματα κατά της διαφυγής, πόρτες πυρασφαλείας, πόρτες αντι-καπνού κ.α.

FAQ

Συχνές ερωτήσεις με τις απαντήσεις τους, που έχει ένας καταναλωτής κατά την έρευνα για αγορά κουφωμάτων."Όλα από ένα χέρι"

"Κουφώματα με την υπογραφή των κορυφαίων"


Συνεργάτες

Κορυφαίοι κατασκευαστές προφίλ, μηχανισμών, τζαμιών, ελαστικών, αυτοματισμών και μηχανημάτων στην υπηρεσία σας. Μόνο οι κορυφαίοι δημιουργούν κορυφαία προϊόντα !!!