ASS 77 PD.SI

Περιγραφή

ASS 77 PD.SI


Οι τεχνολογίες αιχμής και οι τεχνολογίες επίστρωσης επιτρέπουν συστήματα ολίσθησης με μέγιστη θερμομόνωση και διαφάνεια.

Το σύστημα ολίσθησης Schüco ASS 77 PD.SI (Super Insulation) βασίζεται σε προφίλ κατασκευασμένα από πλαστικοποιημένο πλαστικό ενισχυμένο με ίνες υάλου και χάρη στις τεχνολογίες τελευταίας τεχνολογίας και επίστρωσης προσφέρει εξαιρετική θερμομόνωση από Uw = 0.84 W / (m2K).

Τα πλαστικά προφίλ ενισχυμένα με ίνες υάλου επεξεργάζονται και επικαλύπτονται σε σειρά από την Schüco.

Το πλεονέκτημα για τον κατασκευαστή είναι ότι δεν απαιτούνται πρόσθετες επενδύσεις σε μηχανήματα. Με αυτό τον τρόπο η Schüco δίνει τη δυνατότητα στους συνεργάτες κατασκευής μεταλλικών κατασκευών να αρχίσουν να εργάζονται με μια πρωτοποριακή τεχνολογία υλικών με ελκυστικές προοπτικές ανάπτυξης.


Ενέργεια

Θερμομόνωση: από Uw = 0,84 W / (m²K)

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πάχη γυαλιού έως 60 mm

Βέλτιστη θερμομόνωση για μέγιστη άνεση

Σχέδιο

Παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή για το υψηλότερο επίπεδο διαφάνειας και μέγιστη διείσδυση του φωτός

Η συνεκτική αντίληψη χρώματος δίνει στο κτήριο μια ομοιόμορφη εμφάνιση - μόνο αλουμινένιες επιφάνειες είναι ορατές από το εξωτερικό όταν είναι κλειστές

Καινοτομική λύση κοπής για μεγάλα βάρη εξαερισμού μέχρι 500 κιλά

Αυτοματοποίηση

Εξωτερικός πίνακας ελέγχου ή διακόπτης στιγμιαίας επαφής: γρήγορο, ήσυχο και βολικό άνοιγμα και κλείσιμο με το πάτημα ενός κουμπιού

Η κρυφή, αυτόματη τεχνολογία κίνησης και κλειδώματος προσφέρει μέγιστη άνεση για τους χρήστες

Μπορεί να συνδυαστεί με τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ή το σύστημα ελέγχου πόρτας Schüco (DCS)

Ασφάλεια

Αντιδιαρρηκτική αντίσταση έως τάξη RC 2 σύμφωνα με το DIN V ENV 1627

Αυτόματη αναγνώριση φορτίου και αντοχής: αυξημένη ασφάλεια ως στάνταρ

Πρόσθετοι αισθητήρες ασφαλείας εξασφαλίζουν μεγαλύτερη προστασία και μέγιστη άνεση (ανάλογα με τις απαιτήσεις)

Χειροκίνητο ξεκλείδωμα έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση διακοπής ρεύματος

Ενισχυμένη λειτουργία

Οι κύλινδροι μπορούν να αντικατασταθούν χωρίς να αποσυναρμολογηθεί η κινούμενη οπή: εξοικονόμηση κόστους για τη διάρκεια ζωής του προϊόντος

Έξυπνα ενσωματωμένη μονάδα: η συντήρηση και η φροντίδα των κινητήρων στο εξωτερικό πλαίσιο είναι δυνατόν ανά πάσα στιγμήΤεχνικά χαρακτηριστικά

Υλικό Κατασκευής

Αλουμίνιο | Θερμομονωτικό

Σχεδιασμός

Standard design

Τυπολογία

Ανοιγόμενα | Ολίσθησης

Min / Max Διαστάσεις

-

Βάθος διατομής

77 mm

Θάλαμοι μόνωσης

-

Υάλωση

Εως 60mm

Θερμομόνωση

Uf=1,20 W/(m²K)

Ηχομόνωση

Rw (C;Ctr) έως 45 dB

Ανεμοπερατότητα

B / Κατηγορία 2

Υδατοστεγανότητα

Αντιδιάρρηξη

Μέχρι RC2

Αντοχή στην ανεμοπίεση

C3

​​​​​​​

Χρώματα / Επιφάνειες

Powder | Anodized | Paint | Duraflon | Colour ranges


Χρώματα / Επιφάνειες

Πλήθος χρωμάτων και υφών δίνουν στα κουφώματα αλουμινίου μια ιδιαιτερότητα. Χρώματα Ral, Sable ή απομιμήσεις ξύλου, είναι λίγες απο τις εκατοντάδες επιλογές των πελατών. Άλλος ένας τρόπος επιφανειακής επεξεργασίας αποτελεί η ανοδίωση, που και αυτή βγαίνει σε πολλές αποχρώσεις και υφές.

RAL

Χρώματα RAL σε πολλές αποχρώσεις.

Structura 

Η συλλογή αρχιτεκτονικών χρωμάτων πούδρας Structura που περιλαμβάνει 34 αποχρώσεις RAL σε υπερανθεκτική τεχνολογία Interpon D2525. Πρόκειται για τα πιο δημοφιλή RAL στις αρχιτεκτονικές μεταλλικές κατασκευές σε υφή λεπτού σαγρέ sablé και γυαλάδα matt. Eίναι πιστοποιημένα κατά Qualicoat Class 2 και GSB Master και ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές AAMA 2604 (HΠΑ) 5 ετών Florida. Αποτελούν την πλέον ενδεδειγμένη επιλογή χρώματος πούδρας για τα έργα όπου η απόχρωση έχει επιλεγεί από το διεθνές σύστημα κωδικοποίησης RAL. Μετά από σειρές μετρήσεων σε πραγματικά κτίρια σε όλον τον κόσμο, έχει διαπιστωθεί ότι οι πούδρες Structura διατηρούν την αρχική τους απόχρωση και γυαλάδα αναλλοίωτες για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σχέση με τα συμβατικά γυαλιστερά χρώματα RAL. 

Futura

Η AkzoNobel παρουσιάζει την πέμπτη κατά σειρά έκδοση της πιο αναγνωρισμένης και δημοφιλούς συλλογής αρχιτεκτονικών χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής, την Collection Futura 2014-2017. Η νέα  Futura, με μεγαλύτερο αριθμό αποχρώσεων σε σχέση με τις προηγούμενες, περιλαμβάνει 55 πούδρες ειδικών μεταλλικών εφέ, λείες και sablé, συνδυάζοντας τις τελευταίες τάσεις στο design με την κορυφαία προστασία του μεταλλικού υποστρώματος, την υπερανθεκτική τεχνολογία Interpon D2525. Οι πούδρες Futura 2014-2017 διασφαλίζουν αξεπέραστη αντοχή της απόχρωσης, της γυαλάδας και των μηχανικών αντοχών του φιλμ στις καιρικές συνθήκες για περισσότερο από 22 χρόνια, με βάση πραγματικές μετρήσεις σε κτίρια. Έτσι, οι βαμμένες επιφάνειες διατηρούν τα αρχικά τους χαρακτηριστικά για πάρα πολλά χρόνια. Tα χρώματα της συλλογής είναι πιστοποιημένα κατά Qualicoat Class 2 και GSB Master και ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές AAMA 2604 (HΠΑ) 5 ετών Florida. Οι προτάσεις του χρωματολογίου για έμπνευση στο σχεδιασμό αρχιτεκτονικών στοιχείων εκφράζονται μέσω της αισθητικής των νέων τάσεων Ex Natura, Sublimed, Bold Energy, Explosive και Soft Industry που περιλαμβάνουν πολλές νέες εντυπωσιακές αποχρώσεις. Ενσωματώνουν τις επιδράσεις των περιβαλλοντικών αλλαγών και των νέων κοινωνικών τάσεων και συμπεριφορών, που επηρεάζουν την σύγχρονη αρχιτεκτονική. Κάθε απόχρωση πούδρας είναι ανεπτυγμένη με βάση πλήθος ειδικών συστατικών, σε αισθητική αρμονία και τεχνολογική αρτιότητα, που προσδίδει αξεπέραστο βάθος σε καθένα από τα μοναδικά εφέ.

Ανοδίωση

Η ανοδίωση αλουμινίου είναι μια ηλεκτροχημική διαδικασία, κατά την οποία το υπόστρωμα αλουμινίου (π.χ. ένα προφίλ αλουμινίου) εμβαπτίζεται σε ένα υδατικό διάλυμα ηλεκτρολυτών ρυθμιζόμενης οξύτητας και δημιουργείται μία στοιβάδα οξειδίου στην επιφάνεια του αλουμινίου που του παρέχει ισχυρές αντιδιαβρωτικές ιδιότητες. Η κάθοδος είναι τοποθετημένη στο εσωτερικό της δεξαμενής ανοδίωσης (ηλεκτρόδια). Το αλουμίνιο που λειτουργεί ως άνοδος, έτσι ώστε τα ιόντα οξυγόνου να απελευθερώνονται από τον ηλεκτρολύτη σε συνδυασμό με τα άτομα αλουμινίου στην επιφάνεια του τμήματος του αλουμινίου. Η ανοδίωση λοιπόν, είναι μια ελεγχόμενη οξείδωση. Το πάχος ανοδίωσης αντιστοιχεί στο πάχος σε μικρά (μm = χιλιοστά χιλιοστομέτρου) του επιστρώματος του οξειδίου του αλουμινίου της σημαντικής επιφάνειας.

Γιατί να κάνουμε ανοδίωση αλουμινίου;

Η ανοδίωση του αλουμινίου κάνει ανθεκτικότερη την επιφάνεια του μετάλλου ως προς τη διάβρωση και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες όπως π.χ. στις παραθαλάσσιες περιοχές όπου παρατηρείται υψηλή υγρασία και ηλιοφάνεια. Στην Ελλάδα κρίνεται απαραίτητη η ανοδίωση αλουμινίου διότι υπάρχει πληθώρα περιοχών με δύσκολες καιρικές συνθήκες. Η ανοδίωση αποτελεί την καλύτερη επεξεργασία του αλουμινίου διότι διαμορφώνει την επιφάνεια του μετάλλου και τη θωρακίζει με ένα εξαιρετικά σκληρό περίβλημα. Στην ανοδίωση η προστασία που προσφέρουμε στο αλουμίνιο δεν είναι ένα πρόσθετο στρώμα προστασίας όπως είναι π.χ. η ηλεκτροστατική βαφή ή η υγρή βαφή, αλλά η προστασία ενσωματώνεται στην επιφάνεια του μετάλλου 'τρώγοντας' το οξειδίου του αλουμινίου δημιουργώντας έτσι το στρώμα προστασίας.

Photo Gallery

VideoDownloads

Schüco ASS 77 PD.SI

Schüco ASS Systems

Τοποθέτηση κουφωμάτων

PDF, 20 σελ., 1,67 ΜΒ

DE_EN