Schüco Alu Inside

Περιγραφή

Σύστημα PVC με επτά θαλάμους και πατενταρισμένο συνδυασμό PVC και αλουμινίου χωρίς την χρήση χαλύβδινου οπλισμού, για μέγιστη θερμομόνωση και αποτελεσματική στατικότητα. Το σύστημα προσφέρεται για την χρήση σε χαμηλής κατανάλωσης κατοικίες μέχρι και σε παθητικά κτήρια. Με συντελεστή μόνωσης Uf=0,94 έως και 0,76 W/(m2K), με την χρήση κατάλληλων αφρώδων υλικών. Με πλαίσιο χωρίς χάλυβα για αποφυγή θερμογέφυρας και οπλισμό αλουμινίου, πρόκειται για υλικό που ανακυκλώνεται 100%. Θάλαμος στον οποίο μπορεί επιπρόσθετα να μπεί ενίσχυση χαλύβδινου οπλισμού για κατασκευή μεγάλων διαστάσεων. Δυνατότητα υάλωσης έως 52mm. Τρία επίπεδα στεγάνωσης προσφέρουν ιδανική προστασία από αέρα, βροχή και ήχο. Πιστοποιημένο από το γερμανικό ινστιτούτο Passive House, αφού προσφέρει συντελεστή Uw≤0,8 W/(m2K).

Θερμομόνωση

With additional insulation and outer frame rebate profile

With additional insulation

Classic

Uf=0,74

Uf=0,78

Uf=0,90

Πηχάκια

Πηχάκια σε πλήθος σχεδίων για κάθε αρχιτεκτονική εφαρμογή.

Video

Πιστοποίηση για Παθητικές κατοικίες

Τι είναι το Παθητικό Κτίριο - Ορισμός


«Το παθητικό κτίριο είναι ένα κτίριο στο οποίο η εσωτερική θερμική άνεση (ISO 7730) εξασφαλίζεται αποκλειστικά από προθέρμανση ή πρόψυξη της ποσότητας του νωπού αέρα, η οποία απαιτείται (DIN 1946) για την  σωστή εσωτερική ατμόσφαιρα, χωρίς τη χρήση επιπλέον ανακυκλοφορίας του αέρα.»

Το παθητικό κτίριο (Passiv Haus στα γερμανικά και Passive House στα αγγλικά) είναι ένα πρότυπο κτιρίου το οποίο προσφέρει ταυτόχρονα υψηλή ενεργειακή απόδοση, άνεση, οικονομία και είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Το Παθητικό Κτίριο δεν είναι ένα εμπορικό σήμα, αλλά μια σχεδιαστική φιλοσοφία που είναι ανοικτή σε όλους και αυτό έχει αποδειχθεί στην πράξη. Ως εκ τούτου, το παθητικό κτίριο είναι κάτι περισσότερο από «απλώς» ένα ενεργειακά αποδοτικό κτίριο.

Η εταιρία μας έχει την δυνατότητα να παρέχει λύσεις με κουφώματα για Παθητικά Κτίρια, τα οποία πρέπει να πληρούν τον όρο Uw≤0,8 W/(m²K)Τεχνικά χαρακτηριστικά

Υλικό Κατασκευής

PVC Συνθετικό υλικό | Θερμομονωτικό

Σχεδιασμός

Classic

Τυπολογία

Ανοιγόμενα - Ανακλινόμενα | Μέσα - Έξω

Min / Max Διαστάσεις

-

Βάθος διατομής

82 mm

Θάλαμοι μόνωσης

7 | Πιστοποιημένο για Παθητικές κατοικίες

Υάλωση

Διπλή ή τριπλή έως 52mm

Θερμομόνωση

Uf=0,9 W/(m²K)

Ηχομόνωση

Rw (C;Ctr) έως 46 dB

Ανεμοπερατότητα

​C / Κατηγορία 4

Υδατοστεγανότητα

Αντιδιάρρηξη

RC2

Αντοχή στην ανεμοπίεση

C5 / B5

Χρώματα / Επιφάνειες

TopAlu | Foil | AutomotiveFinishΜηχανισμός Vario Tec

Ο μηχανισμός Vario Tec αποτελεί έναν μηχανισμό περιμετρικό με την φιλοσοφία της ντίζας. Όλες του οι κοπές και διαστάσεις βγαίνουν από ένα αυτόματο μηχάνημα και η αντιδιάρρηξή του φτάνει μέχρι το επίπεδο RC2. Η κατηγορία αντιδιάβρωσης είναι στο 5, και υπάρχει σε πολλά χρώματα, ανάλογα με τις διαθέσεις του πελάτη. 

Vario Tec

Μηχανισμός με φανερούς μεντεσέδες και ψαλίδια ανάκλισης.

Vario Tec NI

Κρυφός μηχανισμός και μεντεσέδες.Χρώματα / Επιφάνειες

Πλήθος χρωμάτων και υφών δίνουν στα κουφώματα PVC μια ιδιαιτερότητα. Διαλέξετε καπάκια αλουμινίου εξωτερικά, foil σε χρώμα ξύλου ή άλλα χρώματα, καθώς και χρώματα AutomotiveFinish. Νέα χρώματα απο την Schueco κατά αποκλειστικότητα.

TopAlu

Σε όλα τα συστήματα Schüco υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης εξωτερικά με καπάκια αλουμινίου. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε ομοιομορφία στις όψεις των κτιρίων, ιδίως όταν υπάρχει συνδυασμός με υαλοπετάσματα ή εισόδους αλουμινίου. Τα καπάκια είναι δυνατόν να βαφούν σε όλες τις Ral και Sable αποχρώσεις, καθώς και να γίνουν ανοδίωση.

Foil

Ολα τα προφίλ μπορούν να επενδυθούν με διακοσμητικές μεμβράνες επικάλυψης σε πλήθος χρωμάτων και σχεδίων. Η απομίμηση ξύλου είναι ιδιαίτερα αληθοφανής, και όλα τα foil είναι πιστοποιημένα κατά RAL. Η αντοχή στις καιρικές συνθήκες είναι άψογη, δεν ξεθωριάζουν και χρησιμοποιούνται επιτυχημένα στην πράξη εδώ και δεκαετίες.

AutomotiveFinish

Μια εντελώς νέα διαδικασία χρωματισμού συνθετικών προφίλ είναι το αποτέλεσμα τριών χρόνων έρευνας μεταξύ της Schueco και ενός πρωτοπόρου παραγωγού χρωμάτων της αυτοκινητοβιομηχανίας. Το αποτέλεσμα λαμπερά μεταλλικά χρώματα και μια διαδικασία παραγωγής που σέβεται το περιβάλλον. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι μπρούμε να βάψουμε πολλά μεταλλικά εξαρτήματα (πόμολα, μεντεσέδες, κουτιά ρολού αλουμινίου, ποδιές παραθύρων κ.α.) στο ίδιο ακριβώς χρώμα για άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.


Photo GalleryDownloads

Γενικός κατάλογος PVC PDF, 16 σελ., 7,1 MB

GR​

Συστήματα PVC

PDF, 112 σελ., 6,59 MΒ DE_EN​​

Alu Inside

PDF, 12 σελ., 992 ΚB

DE

Χρώματα Foil

PDF, 31 σελ., 4,37 ΜΒ

DE_EN

Χρώματα AutomotiveFinish

PDF, 4 σελ., 389 ΚΒ

DE_EN

Τοποθέτηση κουφωμάτων

PDF, 20 σελ., 1,67 ΜΒ

DE_EN