ASS 77 PD.NI

Περιγραφή

ASS 77 PD.NI

 

Μη μονωμένο σύστημα ολίσθησης που βασίζεται σε εξωτερικό πλαίσιο διπλού στίβου - το δημιουργικό συν σημείο για δωμάτια που πλημμυρίζουν με φως.

Με το σύστημα ολίσθησης Schüco ASS 77 PD.NI (χωρίς μόνωση), μπορούν να εφαρμοστούν εξαιρετικά διαφανή συρόμενα συστήματα με μεγάλες διαστάσεις εξαερισμού και στενά πλάτη προσόψεων με ακόμα πιο δημιουργικούς σχεδιασμούς - για χώρους γεμάτους με φως.

Ως μη μονωμένο σύστημα, το Schüco ASS 77 PD.NI είναι ιδανικό για χρήση σε ζώνες θερμού κλίματος και εσωτερικούς χώρους.

 

Ενέργεια

Θερμομόνωση: από Uw = 1,9 W / (m²K)

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πάχη γυαλιού έως 60 mm

Σχέδιο

Νέος σχεδιασμός χωρίς χειριστήρια με καθαρές γραμμές

Διαστάσεις εξαερισμού (Π x Υ): μέγιστο 3200 mm x 3500 mm

Τα πλάτη προσώπου από 37 mm στο τμήμα αλληλομανδαλισμού

Ο εξαερισμός φτάνει τα 500 kg

Αυτοματοποίηση

Σύστημα κίνησης και κλειδώματος ενσωματωμένο στο προφίλ

Ασφάλεια

Αντιδιαβρωτική αντίσταση έως τάξη RC 2 σύμφωνα με το DIN V ENV 1627

Αυτόματη αναγνώριση φορτίου και αντοχής: αυξημένη ασφάλεια ως στάνταρ

Πρόσθετοι αισθητήρες ασφαλείας εξασφαλίζουν μεγαλύτερη προστασία και μέγιστη άνεση (ανάλογα με τις απαιτήσεις)

Χειροκίνητο ξεκλείδωμα έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση διακοπής ρεύματος

Ενισχυμένη λειτουργία

Τεχνολογία κίνησης και κλειδώματος με εύκολη συντήρηση και φροντίδαΤεχνικά χαρακτηριστικά

Υλικό Κατασκευής

Αλουμίνιο | Μη Θερμομονωτικό

Σχεδιασμός

Standard design

Τυπολογία

Ανοιγόμενα | Ολίσθησης

Min / Max Διαστάσεις

-

Βάθος διατομής

77 mm

Θάλαμοι μόνωσης

-

Υάλωση

60mm

Θερμομόνωση

Uw=1,90 W/(m²K)

Ηχομόνωση

Rw (C;Ctr) έως 45 dB

Ανεμοπερατότητα

C / Κατηγορία 3

Υδατοστεγανότητα

Αντιδιάρρηξη

Μέχρι RC2

Αντοχή στην ανεμοπίεση

C2

​​​​​​​

Χρώματα / Επιφάνειες

Powder | Anodized | Paint | Duraflon | Colour ranges


Χρώματα / Επιφάνειες

Πλήθος χρωμάτων και υφών δίνουν στα κουφώματα αλουμινίου μια ιδιαιτερότητα. Χρώματα Ral, Sable ή απομιμήσεις ξύλου, είναι λίγες απο τις εκατοντάδες επιλογές των πελατών. Άλλος ένας τρόπος επιφανειακής επεξεργασίας αποτελεί η ανοδίωση, που και αυτή βγαίνει σε πολλές αποχρώσεις και υφές.

RAL

Χρώματα RAL σε πολλές αποχρώσεις.

Structura 

Η συλλογή αρχιτεκτονικών χρωμάτων πούδρας Structura που περιλαμβάνει 34 αποχρώσεις RAL σε υπερανθεκτική τεχνολογία Interpon D2525. Πρόκειται για τα πιο δημοφιλή RAL στις αρχιτεκτονικές μεταλλικές κατασκευές σε υφή λεπτού σαγρέ sablé και γυαλάδα matt. Eίναι πιστοποιημένα κατά Qualicoat Class 2 και GSB Master και ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές AAMA 2604 (HΠΑ) 5 ετών Florida. Αποτελούν την πλέον ενδεδειγμένη επιλογή χρώματος πούδρας για τα έργα όπου η απόχρωση έχει επιλεγεί από το διεθνές σύστημα κωδικοποίησης RAL. Μετά από σειρές μετρήσεων σε πραγματικά κτίρια σε όλον τον κόσμο, έχει διαπιστωθεί ότι οι πούδρες Structura διατηρούν την αρχική τους απόχρωση και γυαλάδα αναλλοίωτες για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σχέση με τα συμβατικά γυαλιστερά χρώματα RAL. 

Futura

Η AkzoNobel παρουσιάζει την πέμπτη κατά σειρά έκδοση της πιο αναγνωρισμένης και δημοφιλούς συλλογής αρχιτεκτονικών χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής, την Collection Futura 2014-2017. Η νέα  Futura, με μεγαλύτερο αριθμό αποχρώσεων σε σχέση με τις προηγούμενες, περιλαμβάνει 55 πούδρες ειδικών μεταλλικών εφέ, λείες και sablé, συνδυάζοντας τις τελευταίες τάσεις στο design με την κορυφαία προστασία του μεταλλικού υποστρώματος, την υπερανθεκτική τεχνολογία Interpon D2525. Οι πούδρες Futura 2014-2017 διασφαλίζουν αξεπέραστη αντοχή της απόχρωσης, της γυαλάδας και των μηχανικών αντοχών του φιλμ στις καιρικές συνθήκες για περισσότερο από 22 χρόνια, με βάση πραγματικές μετρήσεις σε κτίρια. Έτσι, οι βαμμένες επιφάνειες διατηρούν τα αρχικά τους χαρακτηριστικά για πάρα πολλά χρόνια. Tα χρώματα της συλλογής είναι πιστοποιημένα κατά Qualicoat Class 2 και GSB Master και ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές AAMA 2604 (HΠΑ) 5 ετών Florida. Οι προτάσεις του χρωματολογίου για έμπνευση στο σχεδιασμό αρχιτεκτονικών στοιχείων εκφράζονται μέσω της αισθητικής των νέων τάσεων Ex Natura, Sublimed, Bold Energy, Explosive και Soft Industry που περιλαμβάνουν πολλές νέες εντυπωσιακές αποχρώσεις. Ενσωματώνουν τις επιδράσεις των περιβαλλοντικών αλλαγών και των νέων κοινωνικών τάσεων και συμπεριφορών, που επηρεάζουν την σύγχρονη αρχιτεκτονική. Κάθε απόχρωση πούδρας είναι ανεπτυγμένη με βάση πλήθος ειδικών συστατικών, σε αισθητική αρμονία και τεχνολογική αρτιότητα, που προσδίδει αξεπέραστο βάθος σε καθένα από τα μοναδικά εφέ.

Ανοδίωση

Η ανοδίωση αλουμινίου είναι μια ηλεκτροχημική διαδικασία, κατά την οποία το υπόστρωμα αλουμινίου (π.χ. ένα προφίλ αλουμινίου) εμβαπτίζεται σε ένα υδατικό διάλυμα ηλεκτρολυτών ρυθμιζόμενης οξύτητας και δημιουργείται μία στοιβάδα οξειδίου στην επιφάνεια του αλουμινίου που του παρέχει ισχυρές αντιδιαβρωτικές ιδιότητες. Η κάθοδος είναι τοποθετημένη στο εσωτερικό της δεξαμενής ανοδίωσης (ηλεκτρόδια). Το αλουμίνιο που λειτουργεί ως άνοδος, έτσι ώστε τα ιόντα οξυγόνου να απελευθερώνονται από τον ηλεκτρολύτη σε συνδυασμό με τα άτομα αλουμινίου στην επιφάνεια του τμήματος του αλουμινίου. Η ανοδίωση λοιπόν, είναι μια ελεγχόμενη οξείδωση. Το πάχος ανοδίωσης αντιστοιχεί στο πάχος σε μικρά (μm = χιλιοστά χιλιοστομέτρου) του επιστρώματος του οξειδίου του αλουμινίου της σημαντικής επιφάνειας.

Γιατί να κάνουμε ανοδίωση αλουμινίου;

Η ανοδίωση του αλουμινίου κάνει ανθεκτικότερη την επιφάνεια του μετάλλου ως προς τη διάβρωση και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες όπως π.χ. στις παραθαλάσσιες περιοχές όπου παρατηρείται υψηλή υγρασία και ηλιοφάνεια. Στην Ελλάδα κρίνεται απαραίτητη η ανοδίωση αλουμινίου διότι υπάρχει πληθώρα περιοχών με δύσκολες καιρικές συνθήκες. Η ανοδίωση αποτελεί την καλύτερη επεξεργασία του αλουμινίου διότι διαμορφώνει την επιφάνεια του μετάλλου και τη θωρακίζει με ένα εξαιρετικά σκληρό περίβλημα. Στην ανοδίωση η προστασία που προσφέρουμε στο αλουμίνιο δεν είναι ένα πρόσθετο στρώμα προστασίας όπως είναι π.χ. η ηλεκτροστατική βαφή ή η υγρή βαφή, αλλά η προστασία ενσωματώνεται στην επιφάνεια του μετάλλου 'τρώγοντας' το οξειδίου του αλουμινίου δημιουργώντας έτσι το στρώμα προστασίας.

Photo Gallery

VideoDownloads

Schüco ASS 75 PD.NI

Schüco ASS Systems

Τοποθέτηση κουφωμάτων

PDF, 20 σελ., 1,67 ΜΒ

DE_EN