• w450_1.jpg
  • w450_2.jpg
  • w450_3.jpg

Ανοιγόμενο - Ανακλινόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα

Περιγραφή

W450


Ανοιγόμενο-Ανακλινόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα  για υψηλές ενεργειακές επιδόσεις.

Το W450 είναι ένα ολοκληρωμένο ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα υψηλών προδιαγραφών που ικανοποιεί τις σύγχρονες απαιτήσεις ενεργειακής απόδοσης, ηχομείωσης, αισθητικής και ασφάλειας.

Η ευρεία γκάμα προφίλ της σειράς προσφέρει πληθώρα λειτουργικών και αισθητικών λύσεων, από ίσιες ή καμπύλες διατομές καθώς και δυνατότητα κατασκευής σύνθετων τυπολογιών, όπως πόρτες aller-retour, περιστρεφόμενα παράθυρα με επίπεδο μύλο και ανοιγόμενα πλαίσια με «κρυφό φύλλο» (W450 HS) για την επίτευξη αισθητικής υψηλού επιπέδου.

Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα

Υψηλό επίπεδο θερμομόνωσης

Εξαιρετικά χαρακτηριστικά υδατοστεγανότητας και ηχομείωσης

Υψηλή ασφάλεια χάρη στη δυνατότητα πολλαπλών περιμετρικών κλειδωμάτων.

Δυνατότητα τοποθέτησης μηχανισμών Camera Europea και CAMERA ALU 16 (χαλύβδινος περιμετρικός μηχανισμός κλειδώματος/ανάκλισης).

Πολυάριθμές αισθητικές λύσεις από προφίλ σε ίσια και καμπύλη διατομή

Βέλτιστη στεγάνωση, χάρη στη χρήση πολύ-θάλαμου κεντρικού ελαστικού EPDM που αποτρέπει την όποια θερμική μετατόπιση.

Δυνατότητα κατασκευής με πηχάκια κοπής 45° αλλά και κουμπωτά για άριστο αισθητικό αποτέλεσμα εσωτερικά του κουφώματος.

Λάστιχα “κουρτίνες” που προσφέρουν επιπλέον θερμική μόνωση.

Τυπολογίες

> Σταθερά – Βιτρίνες
> Ανοιγόμενα: 1φυλλα - 2φυλλα - 3φυλλα - 4φυλλα με παντζούρι και σίτα
> Ανοιγοανακλινόμενα: 1φυλλα - 2φυλλα - 3φυλλα με παντζούρι και σίτα
> Γωνιακή κατασκευή: από 90°έως 224°
> Πόρτες: μονόφυλλες – δίφυλλες - aller retour
> Περιστρεφόμενο με επίπεδους μύλους
> Κατασκευή τύπου VW
> Συνδυασμός: ανοιγόμενο + επάλληλο SL 200 & SL 220
> Συνδυασμός: ανοιγόμενο + επάλληλο + σίτα SL 200Τεχνικά χαρακτηριστικά

Υλικό Κατασκευής

Αλουμίνιο | Θερμομονωτικό

Σχεδιασμός

Classic | Κρυφό Φύλλο

Τυπολογία

Ανοιγόμενα | Μέσα | Έξω | Aller-Retour | Κρυφό φύλλο

Min / Max Διαστάσεις

-

Βάθος διατομής

-

Θάλαμοι μόνωσης

Πολυαμίδιο 24mm,Neocoat EPS

Υάλωση

Διπλή ή τριπλή 15mm έως 51mm

Θερμομόνωση

Uf=2,2 - 2,6 W/(m²K)

Ηχομόνωση

Rw (C;Ctr) έως 43 dB

Ανεμοπερατότητα

​C / Κατηγορία 4

Υδατοστεγανότητα

Αντιδιάρρηξη

RC2

Αντοχή στην ανεμοπίεση

C3 / B3

Χρώματα / Επιφάνειες

Ψεκασμός | Ανοδιωμένο | TopAlu | AutomotiveFinish


Μηχανισμός GU UNI-JET

Ο μηχανισμός GU UNI-JET D (D=Drilled) αποτελεί έναν μηχανισμό περιμετρικό, για βάρος έως 130kg/φύλλο και η αντιδιάρρηξή του φτάνει μέχρι το επίπεδο RC2. Η κατηγορία αντιδιάβρωσης είναι στο 5, και υπάρχει σε πολλά χρώματα, ανάλογα με τις διαθέσεις του πελάτη. Είναι ρυθμιζόμενος σε τρείς κατευθύνσεις, ώστε να επιτυγχάνεται μακρόχρονη χρήση. Βγαίνει σε δύο εκδόσεις με φανερό και κρυφό μεντεσέ.

UNI-JET D

Μηχανισμός με φανερούς μεντεσέδες και ψαλίδια ανάκλισης.

UNI-JET C Consealed

Κρυφός μηχανισμός και μεντεσέδες.

Χρώματα / Επιφάνειες

Πλήθος χρωμάτων και υφών δίνουν στα κουφώματα αλουμινίου μια ιδιαιτερότητα. Χρώματα Ral, Sable ή απομιμήσεις ξύλου, είναι λίγες απο τις εκατοντάδες επιλογές των πελατών. Άλλος ένας τρόπος επιφανειακής επεξεργασίας αποτελεί η ανοδίωση, που και αυτή βγαίνει σε πολλές αποχρώσεις και υφές.

RAL

Χρώματα RAL σε πολλές αποχρώσεις.

Structura 

Η συλλογή αρχιτεκτονικών χρωμάτων πούδρας Structura που περιλαμβάνει 34 αποχρώσεις RAL σε υπερανθεκτική τεχνολογία Interpon D2525. Πρόκειται για τα πιο δημοφιλή RAL στις αρχιτεκτονικές μεταλλικές κατασκευές σε υφή λεπτού σαγρέ sablé και γυαλάδα matt. Eίναι πιστοποιημένα κατά Qualicoat Class 2 και GSB Master και ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές AAMA 2604 (HΠΑ) 5 ετών Florida. Αποτελούν την πλέον ενδεδειγμένη επιλογή χρώματος πούδρας για τα έργα όπου η απόχρωση έχει επιλεγεί από το διεθνές σύστημα κωδικοποίησης RAL. Μετά από σειρές μετρήσεων σε πραγματικά κτίρια σε όλον τον κόσμο, έχει διαπιστωθεί ότι οι πούδρες Structura διατηρούν την αρχική τους απόχρωση και γυαλάδα αναλλοίωτες για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σχέση με τα συμβατικά γυαλιστερά χρώματα RAL. 

Futura

Η AkzoNobel παρουσιάζει την πέμπτη κατά σειρά έκδοση της πιο αναγνωρισμένης και δημοφιλούς συλλογής αρχιτεκτονικών χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής, την Collection Futura 2014-2017. Η νέα  Futura, με μεγαλύτερο αριθμό αποχρώσεων σε σχέση με τις προηγούμενες, περιλαμβάνει 55 πούδρες ειδικών μεταλλικών εφέ, λείες και sablé, συνδυάζοντας τις τελευταίες τάσεις στο design με την κορυφαία προστασία του μεταλλικού υποστρώματος, την υπερανθεκτική τεχνολογία Interpon D2525. Οι πούδρες Futura 2014-2017 διασφαλίζουν αξεπέραστη αντοχή της απόχρωσης, της γυαλάδας και των μηχανικών αντοχών του φιλμ στις καιρικές συνθήκες για περισσότερο από 22 χρόνια, με βάση πραγματικές μετρήσεις σε κτίρια. Έτσι, οι βαμμένες επιφάνειες διατηρούν τα αρχικά τους χαρακτηριστικά για πάρα πολλά χρόνια. Tα χρώματα της συλλογής είναι πιστοποιημένα κατά Qualicoat Class 2 και GSB Master και ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές AAMA 2604 (HΠΑ) 5 ετών Florida. Οι προτάσεις του χρωματολογίου για έμπνευση στο σχεδιασμό αρχιτεκτονικών στοιχείων εκφράζονται μέσω της αισθητικής των νέων τάσεων Ex Natura, Sublimed, Bold Energy, Explosive και Soft Industry που περιλαμβάνουν πολλές νέες εντυπωσιακές αποχρώσεις. Ενσωματώνουν τις επιδράσεις των περιβαλλοντικών αλλαγών και των νέων κοινωνικών τάσεων και συμπεριφορών, που επηρεάζουν την σύγχρονη αρχιτεκτονική. Κάθε απόχρωση πούδρας είναι ανεπτυγμένη με βάση πλήθος ειδικών συστατικών, σε αισθητική αρμονία και τεχνολογική αρτιότητα, που προσδίδει αξεπέραστο βάθος σε καθένα από τα μοναδικά εφέ.


Downloads

Aluminco_W450-DataSheet_GR_EN.pdf

Aluminco_W450-Hidden-Sash-DataSheet_GR_EN.pdf

aluminco_w450-technical-catalogue_gr_en_rev032018.pdf

al450_aller_retour_gr_uk_2015_web.pdf